Naturen och djuren bidrar med kreativitet och inspiration

 

Sommaren 2017 lämnade jag Stockholm och flyttade ut till vackra Tiveden mellan Laxå och Karlsborg. Mina dagar spenderar jag antingen på hästryggen då jag håller i turridningar på Ösjönäs, framför datorn jobbandes med mina webbprojekt, bakom kameran med mina fotouppdrag, eller i trädgården och tar hand om mina odlingar.

Jag älskar lugnet och tystnaden som ligger över skogen och det ger utrymme för både inspiration och reflektion.

Jag och min Paso Fino Asterix
(Foto: Jesper Anhede)

Om Lina Vestman

Direkt efter universitetsstudier och kandidatexamen i Nutrition startade jag mitt första bolag 22 år gammal. Jag drev ett gym och viktcenter på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Under dessa år coachade vi över 2500 personer att gå ner i vikt. Samtidigt jobbade jag även som utbildare i sälj och kundservice för hälsokonsulter i Sverige, England och Kina. Jag har alltid haft en drivkraft att jobba för mig själv och kunna styra när, var och hur jag ska jobba.

Efter 6 år som franchisetagare kände jag att jag ville vidare. Då hade jag en bra grund att stå på med erfarenhet av ekonomi, budget, marknadsföring och personalansvar och också ett stort intresse av att lära mig mer om detta och om tekniska lösningar och andra arbetssätt än att vara fast på plats på företaget.

Idag bor jag ute i vackra Tivedsskogen mellan Karlsborg och Laxå. När jag inte jobbar med mina webbprojekt odlar jag grönsaker som jag säljer i min gårdsbutik eller så hittar ni mig i receptionen eller guidandes till häst på äventyrscentret Ösjönäs.

Vestman Development – En liten byrå med stora möjligheter

Vestman Development är ett enmansföretag med bred kunskap inom olika områden. Från starten var det ett konsultföretag inom hälsa och personlig utveckling, på senare år har utvecklingen gått mer åt det digitala hållet.

Jag gick en kurs i digitala affärsmodeller och det var ett arbetssätt som jag trivdes med och jag började lära mig mer om hur man bygger upp verksamheter digitalt. Jag insåg att behovet av att effektivisera och utveckla sin verksamhet växer. Många företagare lägger ner enormt mycket tid på att pilla med småsaker eller detaljer som man kanske inte är så bra på eller inte vill göra, så att den huvudsakliga verksamheten blir lidande.

Jag erbjuder både paketlösningar och punktinsatser som kan innefatta allt från skapande av hemsida, löpande underhåll av hemsida, strategier för kundservice, marknadsföring, sociala medier och fotografering. Jag samarbetar även med nätverket Lina+tre för större projekt.

“Jag skapar tid, utrymme och utveckling för dig och din business”

Lina Vestman
Certifierad NLP Trainer, Mental Tränare, Coach, Näringsfysiolog, Webb- och Kommunikationskonsult, Fotograf, Webbdesigner
(Foto: Rickard Liljeroos)

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter för offert eller frågor

5 + 9 =