Life in Progress

Life in Progress är ett företag som jobbar med bland annat personlig utveckling, team- och ledarutveckling, coaching, stresshantering, healing och energibalansering.

Vestman Development tog fram hemsida med integrerat bokningssystem och uppdaterat logotyp samt skapat en grafisk profil att använda i framtida kommunikation. Jag har tagit fram unikt fotomaterial och gjort fotosessioner utifrån Liselottes önskemål.

Samarbetet med Lina Vestman har varit över förväntan. Lina är i mina ögon en naturbegåvning vilket gör att hon lyssnar in allt, även det som faller mellanraderna, och hon har på ett proffsigt sätt mött upp mig och fångat den känsla jag vill förmedla via Life In Progress hemsida.

Dessutom har hon tagit fram och presenterat bästa tänkbara lösningar på alla mina önskemål. Hon har kommit med tips på upplägg och bollat idéer. Resultatet har blivit så mycket mer än förväntat. Ingenting är omöjligt allt är möjligt, är utgångspunkten i våra möten.

Lina har på ett pedagogiskt sätt väglett mig steg för steg och i dag har jag en sida jag är stolt över och jag ser Lina och Vestman Development som en långsiktig partner för att hålla Life in Progress hemsida levande och på topp även framöver.

Jag vill beskriva Lina Vestman som proffsig, effektiv, lyhörd och med en otrolig förmåga att fånga upp det mest centrala. Allt känns möjligt i skapandet och jag är riktigt nöjd med vårt samarbete och min nya hemsida. På en skala 1 – 10 får Lina och Vestman Development helt klart en 10a.

Liselotte Blomberg

verksamhetsledare, Life in Progress

Fotouppdrag porträtt

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter för offert eller frågor

10 + 10 =