Personlig hemsida och helhetslösningar

Min erfarenhet är att beroende på hur mycket kunskap och intresse man har för det digitala så har man olika behov av tjänster. Kanske man bara är ute efter en hemsida som man sen vill jobba vidare med och uppdatera själv, eller så vill man ha full service med uppdateringar, underhåll, nyhetsbrevsutskick och marknadsföringsstrategier.

Prisvärda hemsidor för mindre företag med mindre behov

Många av mina kunder är småföretagare som antingen är nystartade och behöver en ny hemsida eller behöver uppdatera eller flytta sin nuvarande hemsida. Som egen företagare själv vet jag att det kan vara svårt att göra stora investeringar i ett uppstartsskede, jag erbjuder därför olika prisklasser beroende på behov och kan även lägga upp bra avbetalningsplaner om så önskas.

Vi erbjuder så mycket mer än bara hemsidor – för de som vill ha mer.

Lina Vestman – Vestman Development
(Foto: Rickard Liljeroos)

Våra tjänster:

Personlig hemsida

Jag hjälper dig att ta fram en personlig hemsida i WordPress som du sedan själv kan sköta och ändra. Din webbplats ska fylla ett syfte, det kan till exempel vara att förse dina kunder med information om dig och dina tjänster, det kan vara att nya kunder ska hitta dig, köpa någonting, eller att du håller dina befintliga kunder uppdaterade. Vi tittar på dina behov så att din hemsida uppfyller det som är viktigt för dig och dina kunder. Oavsett storlek på verksamhet!

Du får även en kortare utbildning i WordPress och hur du på ett enkelt sätt kan uppdatera innehållet på din hemsida.

Sökoptimering

Skapa innehåll för dina kunder, och för Google. Har du koll på vilka ord dina kunder söker på för att hitta dina tjänster? Och hur ställer sig din webbplats i förhållande till dina konkurrenter? Jag ser till att din sida innehåller viktiga parametrar för att hamna högt på Google, med ett långsiktigt perspektiv.

Underhåll, backup och analysering av hemsida

Genom att hålla din webbplats uppdaterad ser du till att minska riskerna för att din sida ska bli hackad eller drabbas av virus. Vi erbjuder en paketlösning med kontinuerlig uppdatering av hemsida, plugins och backup (gäller främst hemsidor gjorda i WordPress). Du kan även välja att samtidigt få analys av trafik till din hemsida och tips på hur du kan få fler besökare eller skapa en bättre upplevelse för dina besökare.

Grafisk design och copywriting

Jag tar fram enklare grafiskt material som printmaterial, kampanjmaterial och visitkort. För mer avancerade designer samarbetar jag med Johannes Kitselis och Kitselis Art Direction.

Jag kan hjälpa dig med att skriva SEO-anpassade texter och artiklar. För mer omfattande copy samarbetar jag med Kasper Sperber och en byrå.

Kontakta mig

Fyll i dina uppgifter för offert eller frågor

1 + 1 =